Funksjonen tilManifold i messingbrukes til å koble til vannforsyning og returvanndistribusjon og vannoppsamlingsanordninger til forskjellige varmerør.I henhold til det innkommende og utgående vannet er det manifolden og vannoppsamleren, så det kalles manifolden eller manifolden i engineering, eller manifolden for kort.Dens funksjon: Avledning og balanse handler om, manifolden er generelt delt inn i kobbermanifold og manifold i rustfritt stål, så er manifolden bedre å velge rustfritt stål eller kobber?Hva er forskjellen mellom disse to materialene?

Forskjellen mellom kobbermanifold og rustfritt stål manifold:

11 (3)

En: om rust og oksidasjon er forskjellige

Rustfritt stål vil ikke oksidere og vil ikke ruste.Det ekte 304 rustfritt stål bør ikke endre farge på mange år.Hvis fargen endres, betyr det "rustfritt jern".Kobber vil bli oksidert for å produsere irrer.De fleste messingmanifolder vil utvikle seg i løpet av noen måneder.Det var mørkt og oksidert.

To: størrelsen på veilederens kaliber er forskjellig

Hoveddiameteren til den generelle manifolden i rustfritt stål når DN40;hoveddiameteren til messingmanifolden er vanligvis DN25, 32.

Tre: Garantiperioden er annerledes

Garantiperioden for den ekte 304 rustfrie manifolden er lengre enn for messing.Selv om det ikke kan sies at manifolder i rustfritt stål har lengre levetid, er den generelle garantiperioden for messingmanifolder på markedet 2-3 år, mens manifolder i rustfritt stål brukes.Garantiperioden når 5 år.

Fire: forskjellige materialpriser

Messing er et ikke-jernholdig metall, som er dyrere enn rustfritt stål, men etterbehandlingskostnadene for rustfritt stål er mye dyrere.Dette er også grunnen til at det er mange "black heart"-produsenter som bruker "rustfritt jern" for å late som om de er "rustfritt stål", noe som får folk til å føle at kvaliteten på rustfrie stålmanifolder ikke er bra, og dermed skade omdømmet deres.

Men i det nåværende markedet, inkludert Europa, er prisen på ekte rustfrie manifolder dyrere enn for messingmanifolder, og "rustfritt jern" og "rustfritt stål" er ikke lett å skille.De fleste eiere og tjenesteleverandører velger fortsatt messingmanifolder.Rør.


Innleggstid: 18-jan-2022