Vi håper denne e-posten finner deg godt.Vi er glade for å kunne informere deg om at vi vil delta på den prestisjetunge utstillingen, Climatizacion, som vil bli holdt i Madrid fra 14. til 17. november.Vi inviterer deg hjertelig til å besøke standen vår under dette arrangementet.
På utstillingen vår vil vi vise frem vårt utvalg av toppkvalitetsprodukter for VVS-industrien.Vårt eksepsjonelle utvalg inkluderer manifolder, blandesystemer, temperaturkontrollventiler, radiatorventiler, trygge ventiler, kuleventiler og mye mer.Vi er sikre på at våre innovative løsninger vil imøtekomme dine behov og overgå dine forventninger.
Utstillingen gir en verdifull mulighet for nettverksbygging, få innsikt i de siste bransjetrendene og oppdage nye produkter.Vi vil gjerne ønske deg velkommen til standen vår og personlig introdusere deg for produktene våre og deres funksjoner.Vårt kunnskapsrike team vil være tilgjengelig for å svare på alle spørsmål du måtte ha, og vi håper å etablere fruktbare forretningsforbindelser under besøket ditt.
For å sikre en sømløs opplevelse, anbefaler vi å avtale en avtale med oss ​​på forhånd.Ved å gjøre det kan du garantere å dedikere tid med ekspertene våre, motta personlig oppmerksomhet og utforske skreddersydde løsninger basert på dine behov Vennligst gi oss beskjed om din foretrukne dato og klokkeslett, så vil vi mer enn gjerne imøtekomme timeplanen din.
Vi ser virkelig frem til din ankomst til Climatizacion og møte deg personlig.Vi er sikre på at produktene våre vil møte dine forventninger og bidra til suksessen til dine prosjekter.Ta gjerne en titt på nettsiden vår for mer informasjon om produktutvalget vårt før besøket ditt.
Hvis du trenger ytterligere informasjon eller har spesifikke spørsmål, ikke nøl med å kontakte oss på http://www.sunflyhvac.com/ ellerinfo@sunflygroup.com.Vi er her for å hjelpe deg.

bilde1
bilde4
bilde7
bilde2
bilde5
bilde8
bilde3
bilde6
bilde9

Innleggstid: 14-jul-2023